Naviger fremad for at få adgang til foreslåede resultater

    Snooze, fjern eller deaktiver dit opslag

    Hvis du ikke længere vil modtage nye reservationer og gerne vil fjerne dit opslag fra søgeresultaterne, har du forskellige muligheder. Vælg en måde, hvorpå du kan administrere dit opslag, der fungerer for dig.

    • Snooze det for en bestemt periode (så lang eller så kort tid, som du ønsker!)
    • Fjern opslaget, indtil du er klar til at modtage reservationer igen
    • Deaktiver det, hvis du ikke længere er vært for din bolig (alle bekræftede reservationer skal være gennemført)

    Hvis du snoozer eller fjerner dit opslag, skal du stadig være vært for dine gæster for bekræftede reservationer.

    Snooze

    Sådan snoozer du dit opslag og skjuler det i søgeresultaterne i en bestemt periode:

    1. Gå til Opslag, og vælg det ønskede opslag
    2. Under Grundlæggende oplysninger skal du gå til Opslagsstatus og klikke på Rediger
    3. Klik på Snoozet, og vælg start- og slutdato
    4. Klik på Gem

    Midlertidig fjernelse af opslag

    Sådan fjerner du dit opslag fra søgeresultaterne på ubestemt tid:

    1. Gå til Opslag, og vælg det ønskede opslag
    2. Under Grundlæggende om opslagetskal du gå til Opslagsstatus og klikke på Rediger
    3. Klik på Fjernede opslag, og vælg årsagen til, at du fjerner opslaget
    4. Klik på Fjern opslag

    Permanent deaktivering

    Sådan deaktiverer du dit opslag permanent:

    1. Gå til Opslag, og vælg det ønskede opslag
    2. Under Grundlæggende om opslagetskal du gå til Opslagsstatus og klikke på Rediger
    3. Klik på Deaktiver, og vælg årsagen til, at du deaktiverer
    4. Klik på Gem

    Husk, at deaktivering af dit opslag ikke påvirker nogen omtaler fra dine gæster eller omtaler, du har skrevet til dem – de vises stadig på de offentlige profiler.

    Fik du den hjælp, du havde brug for?

    Relaterede artikler