Gå videre til indhold
    Naviger fremad for at få adgang til foreslåede resultater
    COVID-19-opdatering
    Du kan ændre eller annullere reservationer fra dit kontrolpanel. Hvis du har spørgsmål vedrørende de 250 mio. dollars, der går til at hjælpe værter, som er berørt af annulleringer, skal du gå til Ressourcecenteret.

    Hvordan snoozer jeg mit opslag eller deaktiverer det?

    Hvis du ikke vil modtage forespørgsler eller anmodninger, kan du enten snooze, fjerne eller deaktivere dit opslag.

    Hvis du snoozer eller fjerner dit opslag, har det ingen indflydelse på dine bekræftede reservationer. For at deaktivere et opslag skal du gennemføre alle aktuelle reservationer.

    Snooze dit opslag i en bestemt periode

    Sådan snoozer du dit opslag og skjuler det i søgeresultater i en bestemt periode:

    1. Gå til Dine opslag på airbnb.com, og vælg opslaget
    2. Vælg det opslag, du vil opdatere, ved at klikke på opslagsnavnet eller ikonet med tre prikker
    3. Klik på Rediger
    4. På opslagssiden skal du rulle ned til Opslagsstatus og klikke på Rediger
    5. siden Opslagsstatus skal du klikke på Skift status og vælge Snooze i rullemenuen
    6. Indtast start- og slutdatoer, og klik på Gem

    Du kan snooze dit opslag i op til seks måneder fra dags dato. Dit opslag genaktiveres automatisk, når den tidsramme, du har valgt, er slut. Dagen inden dit opslag genaktiveres, modtager du en påmindelse via e-mail.

    Fjern dit opslag midlertidigt

    Sådan fjerner du din bolig fra søgeresultaterne på ubestemt tid:

    1. Gå til Dine opslag på airbnb.com, og vælg opslaget
    2. Vælg det opslag, du vil opdatere, ved at klikke på opslagsnavnet eller ikonet med tre prikker
    3. Klik på Rediger
    4. På opslagssiden skal du rulle ned til Opslagsstatus og klikke på Rediger
    5. siden Opslagsstatus skal du klikke på Skift status og vælge Fjern opslag i rullemenuen
    6. Følg vejledningen på din skærm for at fjerne din bolig midlertidigt

    Du kan genaktivere dit opslag når som helst fra siden Administrer opslag

    Deaktiver dit opslag permanent

    For permanent at deaktivere dit opslag:

    1. Gå til Dine opslag på airbnb.com, og vælg opslaget
    2. Vælg det opslag, du vil opdatere, ved at klikke på opslagsnavnet eller ikonet med tre prikker
    3. Klik på Rediger
    4. På opslagssiden skal du scrolle ned til Opslagsstatus og klikke på Rediger
    5. siden Opslagsstatus skal du klikke på Skift status og vælge Deaktiver i rullemenuen
    6. Følg vejledningen for at deaktivere dit opslag

    Du vil ikke være i stand til at deaktivere et opslag, hvis du har kommende reservationer eller forespørgelser. Tidligere omtaler af dit opslag vil forblive på din offentlige profil - de kan ikke fjernes.

    Hvis du ønsker at deaktivere din Airbnb-konto, kan du lære at deaktivere eller slette din konto.

    Fik du den hjælp, du havde brug for?