Gå videre til indhold
    Naviger fremad for at få adgang til foreslåede resultater

    Kan Airbnb deaktivere min konto?

    Airbnb kan begrænse, suspendere eller deaktivere din konto som beskrevet i vores Tjenestevilkår.

    Din konto kan blive midlertidigt deaktiveret på grund af din svarrate eller acceptrate. For at genaktivere din konto i dette tilfælde skal du følge trinene i den e-mail, du modtog.

    Din konto kan blive deaktiveret under en gennemgang af Airbnb-konti. Gennemgang af konti er led i en indsats for at opretholde netværkets standarder og vores Tjenestevilkår og skabe gensidig tillid. Din konto kan også blive deaktiveret eller suspenderet som følge af et problem, der er blevet indberettet til vores kundeserviceteam. Airbnb tager sikkerhed meget alvorligt, og hvis vi modtager en indberetning om en overtrædelse af netværkets standarder, undersøger vi anmeldelsen og træffer passende foranstaltninger.

    Selv om vores mål er oplyse brugerne om handlinger, vi foretager på din konto, kan følgende ske, uden vi nødvendigvis underretter dig direkte:

    • Din konto kan blive deaktiveret eller suspenderet
    • Du kan muligvis ikke få adgang til platformen, din konto eller indhold eller få hjælp af Airbnb's Netværkssupport

    Hvis din konto bliver deaktiveret eller suspenderet, kan kommende, afventende eller accepterede reservationer, du har som enten vært eller gæst, blive annulleret, og du er muligvis ikke berettiget til kompensation for de reservationer, der blev annulleret som følge af din suspendering. Vi kan også:

    • Fortælle de relevante gæster eller værter, at deres reservation blev annulleret.
    • Refundere gæster fuldt ud, uanset annulleringspolitikken.
    • Kontakte gæster og tilbyde alternative boliger, der er ledige.