Gå videre til indhold
    Naviger fremad for at få adgang til foreslåede resultater
    Hop videre til hovedindhold i hjælp

    Hvad betyder det, hvis jeg ikke kan se den bolig, jeg har booket på hjemmesiden?

    Værter kan slå deres boliger fra når som helst, så de ikke vises i søgeresultaterne, men det er kun for at undgå nye bookinger. Hvis du har en bekræftet reservation hos værten, er din reservation stadig aktiv, selv om værten slår boligen fra i mellemtiden.

    Se reservationsoplysninger

    Mens boligen er skjult, vil den offentlige visning af den ikke være tilgængelig. Men din rejseplan indeholder din værts kontaktoplysninger og andre nyttige oplysninger (f.eks. indtjekningsoplysninger og husregler). For at finde din boligreservation skal du gå til Rejser og vælge din rejse. Tryk derefter på Din boligreservation. Hvis du allerede er taget af sted, kan det være, du skal trykke på din indtjekningsdato.

    Du og din vært kan også fortsætte med at kommunikere via hjemmesiden for at aftale detaljer om indtjekning, udtjekning og nøgleudlevering.