Gå videre til indhold
    Naviger fremad for at få adgang til foreslåede resultater
    Hop videre til hovedindhold i hjælp

    Hvad skal jeg gøre, hvis jeg tror, at nogen har logget ind på min konto?

    Hvis du tror, at nogen har logget ind på din konto uden din tilladelse, skal du straks gennemgå din konto ved at gå til < ahref="/review_your_account" target="_blank">airbnb.com/review_your_account.

    Følg instruktionerne på skærmen for at gennemgå og fortryde eventuelle ændringer, der er foretaget uden din tilladelse. Under denne proces kan du blive bedt om at:

    • ændre din Airbnb-adgangskode
    • se de seneste gange, der er blevet logget ind på din konto, og bekræfte, at du genkender de enheder og steder, der er blevet logget ind fra
    • Sørg for, at dine kontaktoplysninger, profilbilleder, opslag og udbetalingsmetoder ikke er blevet ændret af andre
    • Bekræft, at eventuelle reservationer på din konto faktisk blev foretaget af dig

    Hvis noget ikke ser rigtigt ud, hjælper vi dig med at forstå, hvilke ændringer der er foretaget, og hvordan du kan fortryde dem. For at hjælpe med at forhindre, at andre logger ind på din konto, kan du læse vores tips til at holde din konto sikker.

    Hvis du bruger den samme adgangskode til din e-mailkonto og din Airbnb-konto, bør du måske også ændre din e-mailkontos adgangskode.