Gå videre til indhold
Naviger fremad for at få adgang til foreslåede resultater

    Hvordan deaktiverer eller sletter jeg min konto?

    Du kan deaktivere din konto midlertidigt og genaktivere den senere, eller du kan slette den permanent.

    Sådan deaktiverer du din konto

    Du skal logge ind på din konto på en computer eller i browser (uden at bruge Airbnb-appen) for at deaktivere din konto, hvilket du selv kan gøre via Administrering af dine data.

    Når du deaktiverer din konto:

    • Din profil skjules
    • Hvis du er vært, skjules dine opslag.
    • Nogle oplysninger såsom dine omtaler forbliver muligvis synlige for andre
    • Vi bevarer dine kontodata, så du kan genaktivere din konto i fremtiden

    Hvis du vil genaktivere din konto, skal du kontakte os.

    Hvis du er vært, og du blot vil deaktivere et opslag i stedet for din konto, kan du se hvordan her.

    Sådan sletter du din konto

    Hvis du vil lukke din konto permanent og slette den, kan du gøre det selv via Administrer dine data.

    Når du sletter din konto:

    • Vi bekræfter din identitet af sikkerhedsmæssige årsager, inden sletningsanmodningen accepteres
    • Når din anmodning er blevet behandlet, slettes dine personlige oplysninger permanent, bortset fra visse oplysninger, som vi er juridisk forpligtet til eller har tilladelse til at beholde som beskrevet i vores Fortrolighedspolitik

    Når din konto er slettet, kan du ikke genaktivere den, gendanne data eller få adgang til den igen. Du skal oprette en ny konto, hvis du vil bruge Airbnb igen. Hvis du har spørgsmål om dine rettigheder som registreret, kan du læse mere her.

    Fik du den hjælp, du havde brug for?

    Relaterede artikler