Gå videre til indhold
    Naviger fremad for at få adgang til foreslåede resultater
    Hop videre til hovedindhold i hjælp

    Hvordan deaktiverer eller sletter jeg min konto?

    Sådan deaktiverer du din konto

    Log ind på din konto på airbnb.com, og deaktiver din konto under dine Kontoindstillinger.

    Når du deaktiverer din konto:

    • Alle reservationer, du i øjeblikket har som vært eller gæst, bliver automatisk annulleret.
    • Din profil bliver skjult.
    • Hvis du er vært, bliver dine opslag skjult.
    • Nogle oplysninger såsom dine omtaler forbliver muligvis synlige for andre.
    • Vi beholder dine kontodata, så du kan genaktivere din konto senere.

    Hvis du er vært, og du ønsker at deaktivere et opslag i stedet for din konto, så læs her, hvordan du gør.

    Sådan sletter du din konto

    Hvis du ønsker at lukke og slette din konto permanent, skal du kontakte os.

    Når du sletter din konto:

    • Vi bekræfter din identitet af sikkerhedsmæssige årsager, før vi accepterer anmodningen om sletning.
    • Alle reservationer, du i øjeblikket har som vært eller gæst, bliver automatisk annulleret.
    • Vi går i gang med at behandle din anmodning om sletning, når vi har modtaget den, men nogle af dine data forbliver muligvis i vores systemer, hvis vi er juridisk forpligtet, eller har lovlig tilladelse, til at beholde dem.
    • I stedet for at slette bestemte data kan vi anonymisere dem eller adskille dem, så de ikke længere er knyttet til dig. Visse oplysninger såsom dine omtaler og beskeder, du har sendt til andre brugere, kan stadig være synlige for andre.

    Når din konto er slettet, kan du ikke genaktivere den, gendanne data eller få adgang til den igen. Du skal oprette en ny konto, hvis du vil bruge Airbnb igen.