Gå videre til indhold
    Naviger fremad for at få adgang til foreslåede resultater

    Hvordan forhåndsgodkender jeg en gæst?

    Når du sender en forhåndsgodkendelse, giver du gæsten 24 timer til at bekræfte en reservation, uden at det kræver yderligere handling fra din side.

    Du bør kun sende en forhåndsgodkendelse, hvis du er klar til at bekræfte en reservation. Hvis gæsten reserverer din bolig inden for 24 timer, bekræftes reservationen automatisk.

    Sådan forhåndsgodkender du en gæst:

    1. Gå til Indbakke på airbnb.com
    2. Åbn din og gæstens meddelelsestråd
    3. Klik på Forhåndsgodkend
    4. Hvis du forhåndsgodkender flere gæster de samme datoer, så fortæl alle gæsterne, at der er andre, der er interesseret i at booke

    Der er et par ting, du skal vide om forhåndsgodkendelser:

    • Dit opslags kalender er stadig markeret som tilgængelig, når du forhåndsgodkender en gæst.
    • Du kan tilbyde flere gæster en forhåndsgodkendelse for de samme datoer. Når boligen er blevet booket, vil de andre gæster automatisk få besked.
    • Gæster har 24 timer til at acceptere din forhåndsgodkendelse, før den udløber.
    • Når en forhåndsgodkendelse er udløbet, skal gæsten sende en ny forespørgsel eller anmodning for at booke. Den nye forespørgsel eller anmodning afspejler stadig prisen fra den oprindelige forhåndsgodkendelse. Du skal trække din oprindelige forhåndsgodkendelse tilbage, for at nye priser skal afspejles.
    • Forhåndsgodkendelser tilsidesætter ikke dine reservationskrav.

    Fjernelse af en forhåndsgodkendelse

    Hvis en gæst ikke har accepteret en forhåndsgodkendelse, og din situation har ændret sig, kan du fjerne en forhåndsgodkendelse. I øjeblikket kan du kun fjerne en forhåndsgodkendelse på en stationær computer.

    Sådan fjerner du en forhåndsgodkendelse:

    1. Gå til Indbakke på airbnb.com
    2. Åbn din og gæstens meddelelsestråd
    3. Klik på Fjern forhåndsgodkendelse
      1. Hvorfor kan jeg ikke sende en forhåndsgodkendelse?

        Hvis du ikke ser muligheden for at forhåndsgodkende en gæst, betyder det, at din kalender er blokeret for nogle af eller alle gæstens reservationsdatoer.

        For at sende en forhåndsgodkendelse skal du redigere din kalender, så den afspejler, at dit opslag er ledigt.