Forslag vil blive vist, efter du har indtastet noget i søgefeltet. Brug op- og ned-pilene til at gennemgå resultaterne. Brug Enter til at vælge. Hvis valget er en sætning, vil denne sætning blive indsendt som søgning. Hvis forslaget er et link, vil browseren navigere til denne side.
Vejledninger
Gæst

Tilføj eller fjern gæster på din rejseplan

Sometimes friends will want to join you at the last minute, or someone has to drop out of a trip. Luckily, you can add or remove guests from a reservation before you check-in at any time, you just can’t change the guest count once the trip has begun.

Depending on the Host’s pricing, changes to the number of guests may affect the total cost of your trip. The original total and new total will show once your changes are confirmed.

Tilføjelse eller fjernelse af gæster

  1. Gå til Rejser, og vælg den rejse, du vil ændre under Kommende
  2. Under Reservationsoplysninger skal du klikke på Administrer gæster
  3. Tilføj eller fjern gæster, og klik derefter på Fortsæt
  4. Gennemse dine ændringer og eventuelle prisforskelle, og klik derefter på Send anmodning

Når værten accepterer dine ændringer, anvendes de automatisk.

Note: If you booked the trip and need to cancel, you can’t transfer the reservation to someone else—you’ll need to cancel it and ask the other guests to rebook.

Hjalp denne artikel?
Få hjælp til dine reservationer, din konto med mere.
Log ind, eller tilmeld dig