Forslag vil blive vist, efter du har indtastet noget i søgefeltet. Brug op- og ned-pilene til at gennemgå resultaterne. Brug Enter til at vælge. Hvis valget er en sætning, vil denne sætning blive indsendt som søgning. Hvis forslaget er et link, vil browseren navigere til denne side.
Vejledninger
Gæst

Tilføj eller fjern gæster på din rejseplan

If you need to make changes to your booking, like adding an extra guest or removing someone that can’t make the trip, you can do so. 

Depending on the Host’s pricing, changing the number of guests may affect the total cost of your trip. The original total and new total will show once your reservation changes are confirmed.

Tilføjelse eller fjernelse af gæster

  1. Gå til Rejser, og vælg den rejse, du vil ændre
  2. Under Reservationsoplysninger skal du klikke på Ændr reservationen
  3. Gennemse dine ændringer og eventuelle prisforskelle, og klik derefter på Gem

Når værten accepterer dine ændringer, anvendes de automatisk.

Canceling and rebooking a trip

It's not possible to transfer a reservation to someone else. If you can't make a trip, you’ll need to cancel the booking and ask the other guest to rebook.

Depending on the Host's cancellation policy, there may be a cancellation cost. Also, the cost of the rebooked stay may be different from that of the original booking.

Hjalp denne artikel?

Relaterede artikler

Få hjælp til dine reservationer, din konto med mere.
Log ind, eller tilmeld dig