Gå videre til indhold
    Naviger fremad for at få adgang til foreslåede resultater

    Hvad er funktionen 'Sociale Forbindelser'?

    Sociale forbindelser viser dig, hvordan du er forbundet med andre enten direkte eller gennem fælles venner afhængigt af dine privatindstillinger på Facebook. Det fremhæver også din Airbnb-aktivitet, som kan omfatte dit brugernavn, dit profilbillede på Facebook og de seneste steder, du har besøgt, over for de af dine Facebook-venner, som også er på Airbnb.

    Slå Sociale forbindelser til:

    1. Gå til Profil på airbnb.com
    2. Vælg Tillid og verifikationer
    3. Ved siden af Facebook skal du klikke på Forbind

    Slå Sociale forbindelser fra:

    1. Gå til Privatliv på airbnb.com
    2. Fjern markeringen i feltet ved siden af Del min aktivitet med mine Facebook-venner, der også er på Airbnb
    3. Klik på Gem Sociale Forbindelser

    Hvis du slår sociale forbindelser fra, vil din Airbnb-konto stadig være forbundet til Facebook, men din Airbnb-aktivitet vil ikke blive delt med dine Facebook-venner på Airbnb. Din offentlige Airbnb-aktivitet, som f.eks. Wish Lists, du har oprettet, eller omtaler, du har skrevet, vil stadig vil vist til andre på Airbnb.

    Hvis du har aktiveret Sociale forbindelser, men ikke kan se nogen forbindelser, kan det skyldes, at dine Facebook-venner endnu ikke er aktive på Airbnb. Henvis dem for at optjene rejsekreditter!