Gå videre til indhold
    Naviger fremad for at få adgang til foreslåede resultater
    Hop videre til hovedindhold i hjælp

    Hvordan kan jeg se og sende beskeder?

    Meddelelsestråden på Airbnb starter, når en gæst sender en forespørgsel eller en reservationsanmodning. Derefter vises alle meddelelser i forbindelse med forespørgslen eller reservationsanmodningen i din indbakke.

    Hvis du vil se eller sende en besked, skal du

    1. Gå til dine Beskeder
    2. Vælg Rejser eller Værtskab
    3. Tryk på en meddelelsestråd for at se gamle beskeder eller sende en ny

    For at læse en besked, du har slettet, skal du klikke på dropdown-menuen over dine beskeder og derefter vælge Arkiveret

    Hvis en meddelelse gør dig utryg, eller hvis nogen prøver at få dig til at betale uden for Airbnb, skal du klikke på flagikonet ved siden af meddelesen for at give os besked.

    Meddelelsestråde

    Når du klikker på en besked, kan du se hele samtalen og følgende oplysninger:

    • Værts- eller gæsteprofil, herunder antal omtaler, bekræftelser og beskrivelse.
    • Oplysninger om reservation og betaling, f.eks. dato for forespørgselsen, antal gæster og prisoversigt.
    • Hændelser såsom reservationsbekræftelser, forhåndsgodkendelser og særtilbud noteres i samtalernes tidslinje.
    • Hvis du skal gøre noget, vises anmodningen øverst på siden over samtalen. Gæster kan sende bookingforespørgsler eller reservationsanmodninger, og værter kan acceptere eller afvise dem.
    • Værter kan se, hvad gæsten betaler, og hvad de selv tjener. De kan også se et øjebliksbillede af vedkommendes kalender.