Gå videre til indhold
    Naviger fremad for at få adgang til foreslåede resultater

    Jeg har to konti. Kan jeg sammenflette dem?

    Det er ikke muligt at sammenlægge konti automatisk, og vi kan ikke flytte oplysninger eller bookinger mellem forskellige konti. Vi anbefaler dig at vælge den konto, du gerne vil bruge fremover og deaktivere den anden konto.

    Når du deaktiverer en konto, vil de reservationer, du har på den konto som vært eller gæst, automatisk blive aflyst, så det kan være en god idé at vente, indtil de reservationer er gennemført, før du deaktiverer den anden konto.

    Sådan deaktiverer du en konto:

    1. Log ind på den Airbnb-konto, du vil deaktivere
    2. Gå til Indstillinger, som du finder under Kontoindstillinger
    3. Klik på Deaktiver min konto