Gå videre til indhold
    Naviger fremad for at få adgang til foreslåede resultater

    Hvordan deler jeg rejseoplysninger med andre?

    Hvis du vil dele dine rejseplaner med de personer, der rejser med dig, skal du føje dem til din reservation, hvilket gør det muligt for dem at se din rejseplan.

    1. Åbn Airbnb-appen, og tryk på ikonet Rejser i menulinjen
    2. Tryk på den rejse, du vil dele
    3. Ved siden af Gæster skal du trykke på Inviter
    4. Tilføj e-mailadressen på den person, du vil dele din rejseplan med, og indsæt en valgfri note

    Hvis du vil dele din rejseplan med folk, der ikke skal med på din rejse, kan du tilføje deres e-mailadresser i beskeden, efter du har bekræftet en reservation.